Information om den nya dataskyddsförordningen (GDPR)


Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen PuL av EU:s Allmänna dataskyddsförordning (GDPR, General Data Protection Regulation) Införandet av GDPR innebär ett stärkt skydd för enskildas personliga integritet och ställer hårdare krav på hur personuppgifter får behandlas.

Som föreningar i allmänhet har även Svensk-Etiopiska Föreningen ett aktuellt register över föreningens medlemmar. I registret hanteras namn, adress och förekommande fall e-postadress. Personnummer eller andra specifika uppgifter är inte registrerade. Uppgifterna används endast för föreningens administration av medlemsavgifter, möteskallelser etc. Medlemsuppgifterna lämnas inte ut till någon extern part förutom till vårt tryckeri när medlemsbladet ska distribueras. Tryckeriet raderar rutinmässig adresserna efter varje utskick. I samband med varje årsskifte gallras föregående års medlemsregister på inaktuella uppgifter.

Som medlem kan du när som helst kontakta styrelsen och begära utdrag med dina personuppgifter samt även begära att uppgifter raderas om de inte är nödvändiga för att föreningen ska kunna fullgöra sina åtaganden gentemot medlemmen.

Alla organisationer som hanterar personuppgifter måste ha något som kallas personuppgiftsansvarig. I vårat fall är det föreningens styrelse som har detta ansvar.

Även foton kan i vissa fall räknas som personuppgift. Foton vi tar på våra möten kan publiceras på vår hemsida och sociala kanaler. Du har rätt att begära att foto tas bort.

Har du frågor i ämnet så kan du skicka en fråga till styrelsen via kontaktformuläret: https://svensk-etiopiska.se/kontakt

 

 

Minnes & Högtidsgåvor

högtidsgåvaMHY Sida 1
 







Stöd föreningens projekt "Ett mål om dagen"
med en minnes eller högtidsgåva.
Bilderna levereras på kraftigt papper i A4-format.
Klicka på bilden ovan för att se fler exempel
eller göra en beställning

Info på Amahariska

የስዊድናዊያንና-የኢትዮጵያውያን ማህበር በ 1952 ስቶክሆልም ውስጥ የተቋቋመ ከፖለቲካ: ከሃይማኖትና ከወገንተኛነት ነጻ የሆነ የወዳጅነት ማህበር ነው:

ወደ የስዊድናዊያንና-የኢትዮጵያውያን የወዳኝነት ማህበር እንኩዋን በደህና መጡ!

እርስዎና ቤተሰብዎ የስዊድናዊያንና-የኢትዮጵያውያን የወዳኝነት ማህበር አባል ሆነው እንድትመዘገቡ በትህትና ተጋብዘዋል

ማህበሩ የተለያዩ የልማት ፕሮጀክቶች የሚደግፍ ከመሆን አልፎ በሁለቱ አገሮች መካከል ያለውን የንግድና የባህል ልውውጥ እንዲበልጽግ የሚያመቻች መድረክና መገናኛ ቦታ ነው

አባል በመሆን በኢትዮጵያ ባህልና ማህበራዊ ኑሮ: በተፈጥሮ ሃብትና በንግድ መስክ እውቀትና ልምድ ባለው የማህበሩ መድረክ ተካፋይና ተሳታፊ ይሆናሉ

በአባልነት ለመመዝገብ: www.svensk-etiopiska.se ገብተው ይመዝገቡና የአባልነት ክፍያ በመክፈል የማህበሩ ጋዜጣ ቤትዎ ይላክልዎት ዘንድ አድራሻዎን ይመዝግቡ::

Styrelse

                    Styrelse
Ordförande:         Biniyam Wondimu

Vice ordf.               Håkan Pohlstrand
Sekreterare:         Michael Ståhl
Kassör:                   Per Wallgren
Medlemssekr:      Örjan Åkerrén
Ledamöter:           Wessen Beshah
                                   Sven Britton
                                   Jan Olof Gustavi
                                   Ingegerd Nylander
                                   Sonja Pohlstrand
Suppleant:             Lydia Watchefo
                                   
Webb/Facebook: Martin Hydén

Org.nr:                     802004-5657

Kontakt e-post:     
kontakt@svensk-etiopiska.se 
eller via kontaktformulär

Vår Facebooksida:

Betala med Swish

   Medlemsavgift 2024

medl2023

  Bidrag till måltidsprojektet 

QR maltid 2023

      Mer om Swishbetalning